Política de Privadesa

Recollim informació sobre vós durant el procés de finalització de la compra a la botiga.

Què recollim i emmagatzem

Mentre visiteu la web, farem seguiment de:

 • Els productes que heu vist: utilitzarem això per a, per exemple, mostrar-vos productes que heu vist recentment
 • Ubicació, adreça IP i tipus de navegador: utilitzarem això per a propòsits com ara estimar impostos i costos d’enviament
 • Adreça d’enviament: us demanarem que proporcioneu això perquè puguem, per exemple, estimar el cost de l’enviament abans que feu una comanda, i enviar-vos la comanda!

També utilitzarem galetes per realitzar el seguiment dels continguts de la cistella mentre navegueu pel lloc.

Quan ens compreu alguna cosa, us demanem que proporcioneu informació vostra que inclou el nom, l’adreça de facturació, l’adreça d’enviament, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon, els detalls de la targeta de crèdit/pagament i informació opcional com ara el nom d’usuari i la contrasenya. Utilitzarem aquesta informació per a propòsits com ara:

 • L’enviament de la informació sobre el compte i comanda
 • La resposta a les soŀlicituds, inclosos reemborsaments i reclamacions
 • El processament de pagaments i l’evitació del frau
 • La configuració del compte de la botiga
 • El compliment de qualsevol obligació legal que tinguem, com ara el càlcul dels impostos
 • La millora de les ofertes de la botiga
 • L’enviament de missatges de màrqueting, si heu triat rebre’ls

Si creeu un compte, emmagatzemarem el vostre nom, adreça, correu electrònic i número de telèfon, que utilitzarem per al procés de pagament i futures comandes.

Normalment emmagatzemem informació sobre vós durant el temps que la necessitem per als propòsits pels quals la recopilem i utilitzem, i no estem legalment obligats a mantenir-la. Per exemple, conservem les entrades del formulari de contacte durant sis mesos, els registres d’anàlisi durant un any i emmagatzemem els registres de compra del client durant deu anys, informació per a propòsits d’impostos i comptabilitat. Això inclou el nom, adreça de correu electrònic i adreces de facturació i enviament.

També emmagatzemem comentaris o ressenyes, si trieu deixar-los.

Qui de l’equip té accés

Els membres de l’equip tenen accés a la informació que ens proporcioneu. Per exemple, els administradors i gestors de botiga poden accedir a:

 • La informació de les comandes, com ara, què es va comprar, quan es va comprar i on s’hauria d’enviar, i
 • La informació de client, com ara, el nom, l’adreça de correu electrònic, i la informació de facturació i enviament.

Els membres de l’equip tenen accés a aquesta informació per ajudar a tramitar comandes, processar reemborsaments i donar-vos suport.

Què compartim amb altres

Compartim informació amb tercers, que ens ajuden a oferir els nostres serveis i comandes sense comprometre la vostra privacitat.

Per defecte, la nostra web https://eragalan.cat no comparteix cap dada personal amb ningú.

Pagaments

El pagament de les compres s’efectuarà mitjançant targeta de pagament bancària. Totes les transaccions de compra es desenvolupen dins d’un estricte marc de confidencialitat i xifrat gràcies al protocol SSL.     Celler Era Galan SL. no tindrà en cap cas accés a les seves dades bancàries ni els guardarà en els seus servidors. Per aquest motiu, el client haurà de facilitar-los de nou cada vegada que realitzi una nova transacció a la nostra pàgina web.
D’aquesta forma, el client obtens una doble protecció contra abusos i fraus.