Política de Privacitat

 

Mitjançant aquest avís, les dades ofertes per l’usuari en el procés de registre a Celler Era Galan S.L., s’afegiran a una base de dades notificada davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i es regirà per la política de privadesa que a continuació es detalla:

Celler Era Galan S.L. és una marca registrada, al seu torn, Eragalan.cat és un lloc web registrat, propietat totes dues d’Àngel Pardes Carrera.

La utilització del lloc web Eragalan.cat o de qualsevol dels serveis que s’incorporen pressuposa la plena acceptació de les condicions que es manifesten en la política de privadesa que s’exposa.

Recepció de dades i consentiment per tractar-los

En compliment de la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades personals que se sol·liciten en els nostres formularis, o que puguin ser facilitats per mitjà de les nostres adreces de correu electrònic, s’inclouran en els nostres fitxers de dades personals, el responsable titular dels quals és Celler Era Galan S.L.,. Així mateix, quan una persona, emplena qualsevol dels formularis amb les dades personals que se sol·liciten i accepta l’enviament o ens envia un missatge electrònic amb dades personals, autoritza i consent expressament a Celler Era Galan S.L. a tractar i incorporar en els nostres fitxers les dades personals facilitades i totes les dades que es generin en relació amb la seva participació o ús dels diferents productes o serveis que s’ofereixen en aquest lloc web, si bé amb caràcter revocable i sense efectes retroactius, i accepta les condicions del tractament expressat a continuació.

S’informa que totes les dades, seran tractats amb la màxima confidencialitat i d’acord amb la norma vigent en matèria de protecció de dades i que els nostres fitxers estan inscrits legalment en el Registre de l’Agència Catalana de Protecció de Dades.

Celler Era Galan S.L.no es responsabilitzarà del tractament de les dades personals de les pàgines web que l’usuari pugui accedir per mitjà dels diferents enllaços que contingui la nostra web.

Aquesta pàgina es regeix per la normativa exclusivament aplicable a l’Estat Espanyol, en la qual queden sotmeses les persones, tan nacionals com a estrangeres, que utilitzin aquest lloc web.

Finalitats del tractament

Les dades que se sol·liciten són els adequats, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat que es recull. Mai seran utilitzats amb una finalitat diferent per la qual han estat cedits. I en cap cas l’usuari està obligat a facilitar-nos-les. No obstant això, són absolutament necessàries per dur a terme els serveis que oferim.

Tret que específicament s’estableixi el contrari, es considerarà necessari emplenar tots els camps obligatoris de cada formulari, per la qual cosa l’usuari haurà d’emplenar els formularis amb dades verídiques, exactes, complets i actualitzats. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que ocasioni Celler Era Galan S.L. o qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incomplets o no actualitzats o amb dades de tercers.

La nostra pàgina web obté les dades personals de l’usuari mitjançant la recepció de formularis i per mitjà de correu electrònic, amb la finalitat de poder oferir els serveis oferts per Celler Era Galan S.L..

Celler Era Galan S.L. es reserva el dret de decidir la incorporació o no incorporació de les dades d’aquestes persones en els seus fitxers.

Celler Era Galan S.L. no ven ni vendrà mai les teves dades personals a tercers, inclòs el teu nom, adreça, adreça de correu electrònica ni la informació de la teva targeta de crèdit. En el cas que hagis donat el consentiment per rebre missatges de màrqueting, podràs deixar de rebre’ls a qualsevol moment clicant en el missatge de “cancel·lar la teva subscripció” que trobaràs en qualsevol dels nostres correus o posant-te en contacte amb nosaltres aquí: info@eragalan.cat

Drets d’accés. Rectificació i cancel·lació de les dades personals de l’usuari

L’usuari té dret a accedir a la informació que el concerneix recopilada en el fitxer de Celler Era Galan S.L., rectificar-la si no és correcta, cancel·lar-la, o oposar-se al seu tractament, en els termes establerts per la Llei, dirigint-se a info@eragalan.cat

És important que, per poder mantenir les seves dades actualitzades, ens informi quan existeixi una modificació. En cas contrari, no responem de la veracitat de les dades.

Considerem que, si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, contínua l’interès a romandre incorporat mentre sigui adequat per la fi pel qual van ser obtinguts i mentre Celler Era Galan S.L.ho consideri oportú.

Galetes

Una galeta és un petit arxiu que demana permís per ser col·locat en el disc dur del teu ordinador. Una vegada que estàs d’acord, l’arxiu s’afegeix i la galeta ajuda a analitzar el tràfic web o li permet saber quan visites una pàgina de la nostra web en particular. L’aplicació web pot adaptar les seves operacions a les seves necessitats i / o gustos, per reunir i recordar la informació sobre les teves preferències.

Utilitzem galetes de registre de tràfic per identificar quines pàgines s’estan utilitzant. Això ens ajuda a analitzar dades sobre el tràfic web i millorar la nostra web per adaptar-la a les necessitats del client. Només utilitzem aquesta informació per a finalitats d’anàlisi estadística i després les dades s’eliminen del sistema.

En general, les galetes ens ajuden a oferir una millor web, per la qual cosa ens permet controlar les pàgines que trobes útils i les que no. Una galeta de cap manera ens dóna accés al teu ordinador o a qualsevol informació, excepte les dades que tu decideixis compartir amb nosaltres. Pots triar entre acceptar o rebutjar les galetes. La majoria dels navegadors web accepten galetes automàticament, però pots modificar la configuració del navegador per rebutjar galetes si ho prefereixes. Aquest fet pot ocasionar un mal funcionament de la nostra web.

La majoria dels navegadors accepten com a estàndard a les galetes i, amb independència si d’aquestes, permeten o impedeixen en els ajustos de seguretat les galetes temporals o memoritzades.

Sense el seu exprés consentiment –mitjançant l’activació de les galetes en el seu navegador– Celler Era Galan S.L. no enllaçarà en les galetes les dades memoritzades amb les seves dades personals proporcionades al moment del registre o la compra.

-Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?:

 1- Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixin com, per exemple, controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

 2- Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com per exemple serien l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc.

 3- Galetes d’anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim.

 4- Galetes publicitàries: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la forma més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris que hi ha a la pàgina web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat o a l’ús que realitzi de la nostra pàgina web. Per a això podem analitzar els seus hàbits de navegació en Internet i podem mostrar-li publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

 5- Galetes de publicitat comporta-mental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

Galetes de tercers:

La web Eragalan.cat pot utilitzar serveis de tercers que recopilessin informació amb finalitats estadístiques, d’ús del lloc  per part de l’usuari i per la prestació d’altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i altres serveis d’Internet.

En particular, aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units amb seu central en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d’aquests serveis, aquests utilitzen galetes que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats a la web Google.com. Incloent la possible transmissió d’aquesta informació a tercers per raons d’exigència legal o quan les dites terceres processin la informació per compte de Google.

L’Usuari accepta expressament, per la utilització d’aquest lloc web, el tractament de la informació recaptada en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentades. I així mateix reconeix conèixer la possibilitat de rebutjar el tractament de tals dades o informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada a tal fi en el seu navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de galetes en el seu navegador pot no permetre-li l’ús ple de totes les funcionalitats del lloc web.

Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador:

Chrome
Explorer
Firefox
Safari

Si tens dubtes sobre aquesta política de galetes, pots contactar amb nosaltres en info@eragalan.cat

Seguretat

Celler Era Galan S.L., en resposta a la confiança dipositada per part de l’usuari i tenint en compte la importància en matèria de protecció i confidencialitat que requereixen les dades personals d’aquest, informa que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per salvaguardar la seguretat tal com exigeix la norma vigent que regula el reglament de mitjans de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Cessió de dades

Informem que les dades de l’usuari són tractats confidencialment i són emprats exclusivament en l’àmbit intern i per a finalitats indicades, de manera que no les cedim ni comuniquem a cap tercer, tret que l’usuari ens autoritzi expressament i en els casos previstos legalment.

Comunicacions comercials per correu electrònic

En compliment de l’article 21 de la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials per mitjà de correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzats expressament pels destinataris, l’informem que l’acceptació d’aquesta política de privadesa implica la seva autorització expressa a efectuar-li enviaments informatius, comercials, publicitaris i promocionals per a aquest mitjà a l’adreça facilitada. No obstant això, si no vol rebre les nostres comunicacions comercials per mitjà de correu electrònic, ho pot sol·licitar enviant-nos un correu electrònic a info@eragalan.cat.

Modificació d’aquesta política de privadesa

Aquesta política de privadesa ha estat establerta amb data 5/12/2013. Celler Era Galan S.L. es reserva el dret en el futur de modificar la seva política de privadesa d’acord amb el seu criteri o a causa d’un canvi legislatiu, jurisprudència, o en la pràctica empresarial. Si Celler Era Galan S.L., estableix alguna modificació, el nou text serà publicat en aquesta pàgina web, a través del qual l’usuari podrà tenir coneixement. Sigui com sigui, la relació amb l’usuari es regirà per les normes previstes al moment precís en el qual s’accedeix al lloc web, i en conseqüència, és obligatori llegir-les cada vegada que ens faciliti les seves dades personals per mitjà de la nostra web.